Entrega dels nous nomenaments diocesans

El dilluns 2 de setembre, Mons Salvador Cristau va fer entrega dels nous nomenaments diocesans a un gran nombre de mossens del bisbat, entre els quals van prendre possessió dels nous càrrecs els capellans de les nostres parròquies:

  • Mn. Josep Maria Manresa Lamarca:  Continua com a Rector de la parròquia de Sant Cebrià de Valldoreix i administrador de Sant Joan Baptista de Mirasol i és nomenat també administrador de la parròquia de la Mare de Déu de Montserrat de la Floresta.
  • Mn. Eduardo Martínez Quinto, continua com a vicari (i encarregat) de la parròquia de Sant Joan Baptista de Mirasol i és nomenat també vicari de Sant Cebrià de Valldoreix i de la Mare de Déu de Montserrat de la Floresta.
  • Jean Damascène Rutaysire, ha estat nomenat vicari de les parròquies de la Mare de Déu de Montserrat de La Floresta, Sant Joan Baptista de Mirasol i Sant Cebrià de Valldoreix.

El Senyor Bisbe va encoratjar els preveres de la diòcesi en la seva missió de pastors, assegurant-los que són enviats per a fer present el Bon Pastor, que és Crist i els va animar a ajudar-se entre ells i a treballar en comunió.

En concret, les tres parròquies de Valldoreix, Mirasol i La Floresta ha volgut que siguin guiades per un equip pastoral amb Mn. Manresa com a coordinador des de Valldoreix, Mn. Eduard com a encarregat principalment de Mirasol i Mn. Jean Damascène com a encarregat principalment de La Floresta.

Que el Senyor els doni encert per servir fidelment al poble de Déu que tenen encomanat.

  • Parròquia Sant Cebrià (Valldoreix)

    L’església de l’Assumpció, de Valldoreix, forma part de Sant Cebrià.

  • PARRÒQUIA SANT JOAN BAPTISTA (MIRA-SOL)

    L’església de la Mare de Déu del Carme, de Mira-sol, forma part de Sant Joan.

  • PARRÒQUIA MARE de Déu de Montserrat (floresta)

    La capella de Sant Pere, de la Floresta, forma part de la parròquia de Montserrat.

Traductor »